Blog

RSS
Édes Napok Csokoládé Fesztivál játék eredménye - 2011.10.04.
Örömünkre szolgált az Édes Napok Csokoládé Fesztiválon találkozni Önökkel. Reméljük, hogy termékeink elnyerték tetszésüket és gyakran meglátogatják honlapunkat is.
Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött pavilonunkhoz és kitöltötte kérdőívünket. Ígéretünkhöz híven, a kérdőívet kitöltőknek felajánljuk az 5% kedvezményt, ami egy alkalommal felhasználható, amennyiben 2011. december 31-ig webáruházunkban csokoládé terméket vásárol. A leadott kérdőívek alapján mindenkit e-mailben is értesítünk a lehetőségről.
Két látogatónk 1-1 db 10.000 Ft-os ajándékcsomagot nyert, melyhez a termékeket webáruházunk csokoládétermékeiből válogathatják össze.

A két nyertes:
1. Béres Júlia
2. Török Réka


Gratulálunk a nyerteseknek és várjuk a kívánságlistáikat!

Üdvözlettel:
Bravico csapata

Kommentek (1)
Édes Napok Csokoládé Fesztivál kiállítói szemmel - 2011.10.02.
Nagyon örültünk, amikor megtaláltuk az Édes Napok szervezésérol szóló híreket. Végre egy olyan fesztivál, amely a csokoládéról szól! Az nem volt kétséges, hogy nekünk ott a helyünk. Szerettük volna megismertetni a vásárlókkal az általunk forgalmazott termékeket, amelyre ennél jobb fórumot keresve sem találhattunk volna, hiszen a célközönséggel találkozhattunk.
Edes Napok Csokoládé Fesztival Edes Napok Fesztival bolt Edes Napok Fesztival bolt1

Hamarosan felvettük a kapcsolatot az Édes Napok lelkes csapatával és tisztáztuk a részleteket, majd a szervezés kellos közepében találtuk magunkat. A Budai várban kiállítani nem könnyu, mert nagyon szigorú szabályok vonatkoznak a résztvevokre. Ahhoz, hogy minden rendben menjen nagyon sok részletre kellett odafigyelni és sok cég összehangolt munkája szükséges. Kezdve a hatósági eloírások és engedélyek beszerzésétol a pavilon berendezéséig. A szervezokkel együtt nagyon izgatottan vártuk a fesztivál nyitását. Péntek délelottöt elsosorban a szakmai érdeklodés jellemezte. Foként a csokoládé boltok, delikát boltok, ajándék-csomagküldo cégek, és a sajtó keresett fel bennünket. Péntek este 6 óra utáni idoszakban viszont rengeteg érdeklodo és vásárló látogatta meg a pavilonunkat. A szombat és a vasárnap délután is hasonlóan mozgalmasan telt. Nagyon örültünk annak, hogy sokan már ismerték a Valentino bonbonokat, és célirányosan bennünket kerestek fel. A látogatók többsége viszont most ismerte meg mind a Valentino Chocolatier, mind az Oliva termékeket. Így a fesztivál ideje alatt nagyon sokat kóstoltattunk, igyekeztünk minél több érdeklodot meggyozni termékeink magas minoségérol. A „Jaj! Belga bonbon. Mit kóstoljak?” kérdésekre általában a tengeri sós lágy karamell (a kedvencem) bonbont ajánlottam, amire a „Hú! Sós csoki??? Na! Az biztos rémes! „volt a válasz. A kóstoló után a kétkedoket nagyon gyorsan sikerült meggyozni arról, hogy kicsit legyenek bátrabbak, ha csokoládéról van szó. Hiszen azért jöttek ki a fesztiválra, hogy valami különlegeset lássanak és a hétköznapitól eltéro ízélménnyel legyenek gazdagabbak. Így a málnás karamell, a belga körtepálinkás ganache, a limoncello likorös vagy a palacsintatöretes bonbon már nem okozott senkinek problémát. Sokan a kóstoló után visszatértek hozzánk, hogy vásároljanak még egy-egy dobozzal és vigyenek ajándékként az „otthon maradottaknak” is. Mi három napon keresztül reggel 7:00-tol hajnali 1:00-ig talpon voltunk, kóstoltattunk, meggyoztünk, beszélgettünk, ajánlottuk, bemutattuk a termékeket. Remélem, hogy mindenki elégedetten távozott és sikerült megkedveltetni az általunk forgalmazott termékeket.

Kommentek (0)
Bravico az Édes Napok Fesztiválon - 2011.08.28.
Valentino kroon bonbon BravicoValentino Coeur Marbre bonbon BravicoValentino Champignon bonbon BravicoValentino Perdido bonbon BravicoValentino poireke bonbon Bravico

Szeretettel várunk az Édes Napok Csokoládé és Édesség Fesztiválon!

Évek óta számtalan gasztrokulturális esemény közül válogathattunk, de az étlap mégsem volt teljes, hiszen hiányzott a desszert. Így 2011. szeptember 16-18. között először kerül megrendezésre Magyarországon a Budai Várban az Édes Napok Csokoládé és Édesség Fesztivál. Természetesen mi is élünk a lehetőséggel és részt veszünk ezen a rangos eseményen. Sok szeretettel várunk pavilonunkban, ahol megismerheted, megvásárolhatod és természetesen, meg is kóstolhatod a bonbonokat. Termékeinkről bővebb felvilágosítást is kaphatsz és személyesen meggyőződhetsz a csokoládék magas minőségéről.
Mi nagyon örülnénk, ha megosztanád velünk termékeinkről alkotott véleményed, és velünk játszanál az általunk felkínált „édes” ajándékokért.
Az Édes Napok fesztiválon közel 60 csokoládét és édességet gyártó és forgalmazó kiállító vesz részt. Így ez a rangos esemény méltán válhat a hazai édességek kiemelkedő seregszemléjévé. A csokoládé- és édességfüggők e három napos eseményén sok érdekes program közül válogathatnak. Többek között csokoládé bemutatók, éjszakai csokivásár, jazz, funky és soul zenei koncertek is várják az odalátogatókat.
A fesztivál nyitva tartása 2011.09.16-án 11:00-24:00, 2011.09.17-én 10:00-24:00, 2011.09.18-án 10:00-22:00 között.

Valentino bonbon Bravico Valentino Sonia bonbon Bravico Valentino grand place bonbon Bravico
Kommentek (0)
Hogyan kezdődött? - 2011.08.21.
Hogyan is kezdődött....? Szerencsénk volt részt venni a világ legnagyobb édesipari szakvásárán (1. kép), ahol közel 1500 kiállító, gyár, kézműves jelent meg. Három napot töltöttünk el ott, és nem állítom, hogy be tudtuk járni az összes kiállítási csarnokot. Sok újdonságot, egyedi termékeket is láttunk, de a kiállítók nagy része már hazánkban is jelen van.
Edesipari csokolade bonbon szakvasar Bravico Csokolade mesterek bemutato stand kiallitas Bravico Hazajuk szineivel fellobogozott standok Bravico

A kiállítást érdekes programokkal tették színesebbé, így egész nap neves cukrászok és csokoládémesterek készítették bonbon különlegességeiket a bemutató standon (2. kép). Itt el lehetett lesni új fogásokat és trükköket és megkóstolhattuk a kecskesajtos és paradicsomos bonbonokat is. Kicsit bizarrnak találtuk a csokoládé-kecskesajt és csokoládé-paradicsom párosítást, na de itt jön a szaktudás és gyakorlat. Olyan kifinomult ízkombinációt alkottak a csokoládémesterek, hogy a csokoládé a kecskesajttal és a paradicsommal harmonikus egységet alkotott. Szóval isteni finom volt. Azon kívül, hogy készítették a csodás bonbonokat még igazi showman-ként ugratták egymást, viccelődtek és kommentálták az eseményeket.
Nagyon érdekes volt látni más nemzetek összefogását, ahogyan együtt, egy helyen hazájuk színeivel fellobogózott standokon állították ki termékeiket (3. kép). Ők közösen készítettek kiállítási katalógust, amit az adott ország standján kedves hostessek osztogattak. Ilyen nemzet volt többek között az angol, francia, spanyol, olasz, n émet, osztrák... és meglepetésünkre a lengyelek is ezt a példát követték, és magas számú kiállítóval nagy területen jelentek meg termékeikkel. Azt gondoljuk, hogy így lehet vevőket szerezni, exportálni és az adott országban munkahelyeket teremteni.
Gondolom sokakban felmerül a kérdés „Na és mi volt a helyzet a magyarokkal?” De a válasz senkit sem fog meglepni.... Összesen 7 magyar kiállító volt jelen, természetesen nem egy helyen állítottak ki, hanem szétszóródva a török, lengyel, kínai kiállítók között. Viszont nagyon megörültünk hogy a Bonbonetti és a Detki keksz részt vett ezen a kiállításon és összefogva egymás melletti standot béreltek ki (4. kép). A Stühmer egy másik pavilonban nagyon szép, egyedi állatmintás standdal jelent meg, ezzel reklámozva új termékét (5. kép).
Alkalmunk volt megnézni az édesipar új fejlesztésű termékeit , amelyeket egy külön csarnokban állítottak ki (6. kép). Találhattunk csokoládés sajt chips-et és új fejlesztésű, alacsony kalóriatartalmú cukrot is. Ezeket az újdonságokat  honlapunkon majd folyamatosan bemutatjuk.
Miután bejártuk a kiállítást, összegyűjtöttük az információkat, megkóstoltunk számtalan terméket úgy döntöttünk, hogy ezek egy részét szeretnénk megismertetni a magyar fogyasztókkal is. Elsőként a belga Valentino Chocolater és az olasz Oliva cég termékeit kínáljuk Önöknek. Reméljük, hogy elnyerik az Önök tetszését is és nagy örömet okoznak ezekkel a termékekkel szeretteiknek.

Egymas melletti stand Bravico Stuhmer allatmintas stand Bravico Edesipar uj fejlesztesu termekei Bravico

Kommentek (0)