Termék kategóriák

Michel Cluizel egyike azoknak a ritka csokoládékészítő mestereknek, akik saját válogatású kakaóbabot dolgoznak fel. Michel Cluizel 1948 óta arra törekszik, hogy megtalálja a világ egyedülálló kakaóültetvényeit, amelyekből elkészítheti emlékezetes csokoládéit.
Kategória képe Michel Cluizel
A csokoládé világában a Valrhona név egyet jelent a csúcsminőséggel. Napjainkban saját, főként Venezuelai kakaóültetvényeiken válogatott és szakszerűen ellenőrzött kakaóbabot dolgoznak csak fel. Újabban megjelent a terroir kifejezés is csokoládéiknál, ahol akár csak a jó boroknál, már nemcsak a termőhelyet, hanem az évjáratot is megjelölik. Elsőként dobták piacra a rendkívüli szüretek évével megjelölt, továbbá az ültetvény nevével is ellátott “Vintage Single Origin” kollekciót.
Kategória képe Valrhona
Dulcioliva csokoládé manufaktúrát 1924-ban alapították az Oliva fivérek Luigi és Cesare Oliva Piedmontban. Az egyedülálló, kifinomult csokoládé kreációikat és receptjeiket a híres Angelino Motta cukrászmesterrel együtt alkották meg Milánóban. Minőségi csokoládéból készült termékeik tartósítószer mentesen, minőségi likőrök és piedmonti mogyoró felhasználásával készülnek.
Kategória képe Dulcioliva